Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Εκλογές υπηρεσιακού συμβουλίου



Η διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπων των εργαζομένων στο υπηρεσιακό συμβούλιο συνεχίζεται. Τα υπηρεσιακά συμβούλια αντί να προστατεύουν και να προωθούν τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων, χρησιμοποιήθηκαν για την προσωπική ανάδειξη συναδέλφων μέσω της εξυπηρέτησης ημετέρων, υπόσχεσεων τακτοποίησης προσωπικών υποθέσεων και “πώλησης” εκδούλευσης.
Η τακτική αυτή συνεχίζεται και σήμερα. Μερικοί έχουν ακόμη την εντύπωση πως οι συνθήκες δεν έχουν αλλάξει. Ότι σε μια κατεστραμμένη Ελληνική κοινωνία, αποτέλεσμα του έργου των κυβερνήσεων που αυτοί στηρίζουν με νύχια και με δόντια, οι νοοτροπίες και οι προσδοκίες έχουν παραμείνει ίδιες. Ότι με «φιλικές» παραινέσεις, μεσολαβήσεις προισταμένων και με υποσχέσεις θα εκμαιεύσουν την ψήφο των συναδέλφων.Και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας , που διαμορφώνουν οι όροι της αξιολογήσης, της διαθεσιμότητας και της ενδεχόμενης απόλυσης.
Μπορεί  μερικώς να τα καταφέρουν.
Αλλά κανείς δεν θα μπορέσει να εξαναγκάσει όλους τους συναδέλφους που διατηρούν την ακεραιότητα τους και δίνουν καθημερινά τα διαπιστευτήρια τους στην εργασία, να μην μπορέσουν να αποφασίσουν για τον εαυτό τους.
Εμείς από την πλευρά μας , στηρίζουμε το  ενωτικό ψηφοδέλτιο΄΄ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ΄΄, που απαρτίζεται από πρόσωπα που είναι γνωστά για τον καθημερινό τους μόχθο στον ΟΑΕΔ και τις προοδευτικές τους πεποιθήσεις.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

1.ΑΗΔΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2.ΔΕΡΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
3.ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
4.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5.ΚΑΦΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΩΜΑ
6.ΚΙΑΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ το ΧΡΗΣΤΟΥ
7.ΚΙΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΗΛΙΑ
8.ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
9.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
10.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΤΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
11.ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
12.ΝΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
13.ΝΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
14.ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ
15.ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
16.ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
17.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
18.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
19.ΧΑΡΑΚΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΘΥΜΟΥ
20.ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

6 σχόλια:

  1. Άντε να δούμε και κανένα καινούργιο πρόσωπο γιατί βαρεθήκαμε να κάνουν 5 ονόματα το γύρο, σε όλα τα ψηφοδέλτια, σε όλες τις θέσεις, και όχι μόνο τις συνδικαλιστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εν λόγω κύριος είναι απαράδεκτος στις πρακτικές του, Δείτε και σχετική καταγγελία στο Σύλλογο Υπαλλήλων τ. ΟΕΚ. Όταν είσαι αξιολογητής των υφισταμένων σου δεν τους ασκείς πιέσεις παλαιοκομματικού χαρακτήρα. Οι ΚΥΡΙΟΙ δεν συμπεριφέρονται έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απόλυτο δίκιο................Ευθύνονται όμως κα οι πιεζόμενοι που του επιτρεπουν να φερεται ως Λουδοβίκος 14ος.......................

      Διαγραφή
  3. Μπράβο βρε παιδιά, να βλέπουμε άτομα που δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά υπάρχει ακόμα ελπίδα. Κάποιοι δε μασάνε.Παιδιά συνεχίστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σαπίλα στην Ελληνική κοινωνία ξεκινά απο τους Πολιτικούς κατόπιν στους Συνδικαλιστές (όλων των χρωμάτων) στη συνέχεια στους Δημοσιογράφους και έπειτα διαχέεται στον Λαό.
    Το άφθαρτο κομμάτι του Λαού παραμένει στη γωνία ή προσπαθεί να φύγει και τελικά φεύγει στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή