Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή

 

Πάτρα 4.4.2024

Για ακόμα μια χρονιά όσοι παραβρέθηκαν στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, έγιναν μάρτυρες μια απίστευτης χυδαιότητας και υποκρισίας εκ μέρους της ΔΑΚΕ. Αν συνεχίσει δε αυτή η κατάσταση, σύντομα η συνέλευση θα αποτελεί υπόθεση ελαχίστων. Στόχος που φαίνεται ότι επιδιώκεται επιμελώς.

Προσωπικά, υπηρεσιακά, συνδικαλιστικά, πολιτικά θέματα, μπήκαν σε ένα μίξερ, με αποτέλεσμα ένα αχταρμά χωρίς συνοχή και λογική.

Σκόπιμα και προμελετημένα όλα αυτά. Με στόχο να μην συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην εργασιακή μας καθημερινότητα. Μην τυχόν και ασκηθεί κριτική στην αγαπητή Διοίκηση, που συμπεριφέρεται στους συναδέλφους ως φεουδάρχης σε δουλοπάροικους.

Υπερβαίνοντας κάθε λογική, επιδιώχθηκε το άσπρο να γίνει μαύρο. Το λέω έγινε ξελέω και πάλι ξαναλέω, αγνοώντας ότι, ότι λέγεται δημόσια χαρακτηρίζει την σοβαρότητα και εγκυρότητα αυτού που το εκστομίζει.

Ήταν τέτοια η κατάσταση, που ο ειρμός, η συνοχή και η λογική, αποτέλεσαν σπάνια αγαθά, με κάθε λογικό και έχοντας σώας τας φρένας άνθρωπο, να προβληματίζεται εκείνη την στιγμή για το αν πραγματικά βιώνει αυτά που βιώνει. Με τα ψέματα να εκστομίζονται χωρίς αιδώ και να ανακαλούνται αμέσως, αφού ξαναειπωθούν πάλι και πάλι ανακληθούν στην στιγμή, με στόχο την παραπληροφόρηση, την σύγχυση και τις εντυπώσεις(;).

Μέσα σε όλα αυτά τελικά τι επιτεύχθηκε; Να μην συζητηθούν τα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Να μην ασκηθεί κριτική. Να μείνουν όλα στο σκοτάδι, με τις πράξεις και τις παραλείψεις της Διοίκησης να μένουν στο απυρόβλητο. Λες και αν συσκοτιστεί μια γενική συνέλευση θα αλλάξει προς το καλύτερο η εργασιακή καθημερινότητα μας. Λες και θα εξαφανιστούν τα προβλήματα, οι απειλές, η πίεση και ο παραλογισμός.

Απόδειξη των παραπάνω, την Παρασκευή σε τηλεδιάσκεψη κατά την διάρκεια της Γ.Σ για το 25-45 αποφασίστηκε και η αναστολή αδειών στις “κόκκινες” υπηρεσίες ανά την επικράτεια!!!

Πλήρης απαξίωση και αποσύνθεση προκειμένου να υπηρετηθούν οι κομματικοί στόχοι.

Πλήρης αντιστοίχιση με τα γεγονότα και συμβάντα που βιώνουμε καθημερινά ως πολίτες στην ζωή μας και αναρωτιόμαστε αν φτάσαμε στον πάτο ή μας περιμένουν ακόμα χειρότερα.

Να ευχαριστήσουμε και εμείς λοιπόν όσους και όσες υπέμειναν μαζί μας το θράσος, την υποκρισία και την απίστευτη χυδαιότητα.

 

Αγωνιστική Ενωτική Συνεργασία Πελ/νησου και Δ.Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου