Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση για κατασκηνώσεις



Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ως προς την ανακοίνωση του Συλλόγου για τις κατασκηνώσεις που εστάλη σε όλες τις Υπηρεσίες με ηλεκτρονικό μήνυμα την Πέμπτη 4/6/2015 ότι παρά τη σπουδή και επιμέλεια που επεδείχθη για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων συναδέλφων τα ανακοινωθέντα αποτελέσματα για τις κατασκηνωτικές επιχειρήσεις που συμβάλλονται με τον Οργανισμό μας δεν αποτελούν επίσημα στοιχεία. Και αυτό γιατί δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η διαδικασία που απαιτεί ο νόμος και συγκεκριμένα η κατακύρωση από το Δ.Σ. της Διοίκησης.
Διαμαρτυρόμαστε τόσο για την διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης του Δ.Σ. του Συλλόγου χωρίς καν την ενημέρωσή μας όσο και για την αντιδεοντολογική συμπεριφορά που προκύπτει εκ των πραγμάτων. Δεν μπορεί για λόγους προσωπικής στρατηγικής και ανάδειξης να δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν σε υπηρεσιακά θέματα εν μέσω μιας διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και συγκεκριμένα εν αναμονή της έγκρισης από την Διοίκηση του Οργανισμού.  Δεν μπορεί να απολογείται μία ολόκληρη Υπηρεσία απέναντι στις κατασκηνωτικές επιχειρήσεις που φαίνεται (από την ανακοίνωση) να αποκλείστηκαν για τα στοιχεία που πρόωρα δημοσιοποιήθηκαν από τον Σύλλογο.
Για τους λόγους αυτούς διαχωρίζουμε τη θέση μας από την εκδοθείσα ανακοίνωση του Συλλόγου- την οποία και αγνοούσαμε - και διαμαρτυρόμαστε για την ανευθυνότητα  που επεδείχθη ως προς την ενημέρωση των συναδέλφων, οι οποίοι δήθεν πρέπει να βιαστούν να επιλέξουν την κατασκήνωση που επιθυμούν και να καταβάλουν το ποσό συμμετοχής που απαιτείται χωρίς καν να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου