Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Σύλλογο μας από ΣΤΕΓΗ PLUS

Το κέντρο προσωρινής φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων και ευάλωτων πληθυσμιακά ομάδων ΣΤΕΓΗ PLUS Πάτρας έστειλε στο Σύλλογό μας την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή με ημερομηνία 16/2/17:
"Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστήριες, για την άμεση ανταπόκρισή σας, στο αίτημά μας για παροχή στήριξης σε είδη ατομικής υγιεινής και τρόφιμα στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Στέγη Plus (+) το Φεβρουάριο του 2017. Η προσφορά σας ήταν αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια που επιτελεί το Κέντρο μας, ώστε να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με την ΜΚΟ Praksis που αποτελεί το συντονιστή φορέα, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των ασυνόδευτων ανηλίκων και των οικογενειών που φιλοξενούνται στο Κέντρο, όπως σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχοκοινωνική υποστήριξη με σκοπό την ομαλή ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, η ευγενική προσφορά σας ήταν μια θετική εξέλιξη στην προσπάθεια που καταβάλλουμε.
Εκτιμώντας ότι με την πρωτοβουλία σας αυτή αποδεικνύετε την έμπρακτη υποστήριξή σας στο ανθρωπιστικό μας έργο με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας που είναι ευάλωτοι στον κοινωνικό αποκλεισμό, σας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας.
Με εκτίμηση,
Γεωργία Παπαδοπούλου
κοινωνική λειτουργός ΕΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου