Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΟΑΕΔ της Πάτρας άλλαξε - Έγινε re-engineering στο ΚΠΑ2 της Αγυιάς - Τι αλλάζει για ανεργους και εργοδότες

Ο ΟΑΕΔ μπαίνει σε μια νέα εποχή και σταδιακά αναβαθμίζει τα κατα τόπους κέντρα του (ΚΠΑ2) με ποιοτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πολιτών. Ήδη και από τη Δευτέρα ξεκίνησε η λειτουργία του νέου μοντέλου εξυπηρέτησης στο ένα από τα 2 ΚΠΑ της Αχαϊκής πρωτεύουσας, στην περιοχή της Αγυιάς. Διαβάστε τι αλλάζει για ανέργους, εργοδότες και άλλους πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν.
Η προιστεμένη της περιφερειακής διεύθυνσης του ΟΑΕΔ μίλησε στο thebest.gr
Το σχέδιο αναδιοργάνωσης του ΟΑΕΔ αποσκοπεί στη βελτίωση της σχέσης του Οργανισμού με τους ανέργους και τις επιχειρήσεις, στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών και στην αναβάθμιση του θεσμικού του ρόλου στη λειτουργία της αγοράς εργασίας.
Οι κομβικές αλλαγές που έχουν ήδη υλοποιήθει και ξεκίνησαν και επίσημα να λειτουργούν από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και στην Πάτρα, για την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη είναι:
Το Τηλεφωνικό Κέντρο, η Διαδικτυακή Πύλη καθώς και η Υπηρεσία Υποδοχής στα ΚΠΑ. Και οι τρεις αλλαγές έχουν ήδη βρει θετική ανταπόκριση από τους πολίτες
Το πρόγραμμα της αναδιοργάνωσης που υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Οργανωτικός Ανασχεδιασμός και Επαναπροσδιορισμός του Επιχειρησιακού Μοντέλου του ΟΑΕΔ (Reengineering)» στηρίζεται στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, στην ορθολογική διαχείριση των διαθέσιμων πόρων, στην εισαγωγή ψηφιακών καινοτομιών στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, στην απλούστευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και στην αλλαγή των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης. 

www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου