Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα : ΣΟΚ εντολή λουκέτου σε όλα τα ΙΚΑ – Κλείνουν όλες οι υγειονομικές μονάδες – Στο δρόμο 280 εργαζόμενοι και γιατροί

Με μέθοδο αποφασίζομεν και διατάσσομεν  κλείνουν όλα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή καθώς και όλες οι υγειονομικές μονάδες δημόσιας πρωτοβάθμιας υγείας στην Δυτική Ελλάδα όπως άλλωστε και σε όλη τη χώρα.
Πριν από λίγο στις κατά τόπους διευθύνσεις, έφτασε εγκύκλιος με την οποία γιατροί, νοσηλευτές , υγειονομικοί και διοικητικοί υπάλληλοι καλούνται από αύριο το πρωί έως και τη Δευτέρα να παραδώσουν όλα τα κλειδιά αλλά και τυχόν υλικά που έχουν χρεωθεί.
\Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί το λουκέτο , άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα στα ΙΚΑ της Γούναρη, του Αγίου Αλεξίου, της Γερμανού και των Ζαρουχλαιϊκων αλλά και σε κάθε άλλη μονάδα πρωτοβάθμιας υγείας στο νομό.
Σε επίπεδο Αχαΐας  βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 130 εργαζόμενοι διοικητικοί και νοσηλευτές και περισσότεροι από 150 γιατροί που υπηρετούν στο ΙΚΑ.
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στις τάξεις των εργαζομένων, υγειονομικών και γιατρών στην περιοχή οι οποίοι μιλούν για πράξη χωρίς προηγούμενο και ιστορικό.

www.patrastimes.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου