Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Εκλογές για το ΤΑΠ-ΟΑΕΔ



Το ΤΑΠ-ΟΑΕΔ αποτελεί ένα δημιούργημα των υπαλλήλων του οργανισμού. Είναι ένα αυτοδιαχειριζόμενο ταμείο και με δημοκρατικές διαδικασίες  διοικείται από τους ίδιους τους υπαλλήλους, καθώς  τις αποφάσεις  τις  λαμβάνουν οι ίδιοι  μέσω των αντιπροσώπων τους. Από την γέννηση του έως και σήμερα, έχει στηρίξει εκατοντάδες συνάδελφους/ισσες είτε σε έκτακτες περιπτώσεις, είτε μετά την συνταξιοδότησή τους.
Στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων  για το ταμείο Αλληλοβοηθείας , η συμμετοχή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη δυνατή, για να ακούγεται η φωνή μας δυνατά και καθαρά. Μόνο μέσω της ανάδειξης ικανών συνέδρων, θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα η λήψη γενναίων αποφάσεων σε κεντρικό επίπεδο, για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ταμείου.
Η κίνηση υπάλληλων “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” σε αυτές τις εκλογές, συμμετέχει και στηρίζει τον συνδυασμό “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”.
Στην δύσκολη επόχη που διανύουμε μόνο αν συνεργαστούμε με γνώμονα την αλληλεγγύη, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Το ΤΑΠ-ΟΑΕΔ πρέπει να θωρακιστεί και να ανταπεξέλθει.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Στις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων στο ΤΑΠ-ΟΑΕΔ στις 8/2/2013, ψηφίζουμε και στηρίζουμε:
“ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου