Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Πάτρα: 7.000 διαδηλωτές στους δρόμους – Μεγαλειώδης Συγκέντρωση

Νεότερη Ανάρτηση 12.15'
Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης κάτω απο το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας κατέληξε πριν λίγο η πορεία που πραγματοποίησαν η ΑΔΕΔΥ, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΑ, Καθηγητές , Δάσκαλοι, φοιτητές μαθητές και εργαζόμενοι στην υγεία ενάντια στην πολιτική της κινητικότητας και των απολύσεων.
Νεότερη Ανάρτηση 11.47'




Στο επάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου μέσω των οδών Γούναρη και Κορίνθου κινείται αυτή την ώρα η πορεία των εργαζομένων στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα, δασκάλων και καθηγητών, γιατρών και εργαζομένων στα νοσοκομεία της περιοχής, των εργαζομέων στους Δήμους, μαθητών και φοιτητών.



Νεότερη Ανάρτηση 11.27'

Στις 7.000 εκτιμάταο ο αριθμός των διαδηλωτών που παίρνουν μέρος στη σημερινή πορεία, παρά το γεγεονός ότι στην κινητοποίηση δεν συμμετέχει σήμερα ο ιδιωτικός τομεάς και το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.


Αυτή την ώρα η κεφαλή της πορείας βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου και  το τέλος της ακόμα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο ύψος του Εργατικού κέντρου.

Χιλιάδες κόσμου βρίσκονται αυτή την ώρα στους δρόμους της Πάτρας όπου πριν από λίγο ξεκίνησε η πορεία από το Εργατικό Κέντρο.
Στην πορεία – όπου πριν λίγο προστέθηκαν και καθηγητές του ΠΑΜΕ και μαθητές  φοιτητές – συμμετέχουν εργαζόμενοι το Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα , στους Δήμους,  καθηγητές, δάσκαλοι, μαθητές και φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου