Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πενθήμερη απεργία:Hμέρα Τρίτη

Συνεχίζουμε δυναμικά και την τρίτη μέρα.
Το ΚΠΑ2 Αγ.Ανδρέα προς τιμή του έκλεισε και σήμερα.
Η Περ/κη Δ/νση απήργησε περίπου στο 50%.
Το πρωί βρισκόμασταν έξω από το ΚΠΑ2 Πάτρας και πάλι.Οι πόρτες του οποίου άνοιξαν σήμερα για να εργαστούν έξι συνάδελφοι.
Μαζί μας βρίσκονταν και οι συνάδελφοι που καταργήθηκαν οι ειδικότητες σήμερα το πρωί.
Αρκετοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται και περι άλλων τυρβάζουν.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ της πρώτης γραμμής , ΔΕΝ θα βρίσκονται ΜΑΖΙ ΜΑΣ σε μερικές μέρες.

Το παραμύθι της εξαίρεσης, από τις διαθεσιμότητες του Δεκεμβρίου καταρρίφθηκε χτές.
ΔΕΝ υπήρξε ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ από τον υπουργό απέναντι στους εκπροσώπους των ομοσπονδίων του υπουργείου.Το μόνο που δεσμεύθηκε είναι να προωθήσει τα αιτήματα στο υπ.Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η πορεία που συμμετείχαμε ήταν μια από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ και πιο ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ όλων των εποχών.
Οι συνάδελφοι από τον ΟΑΕΕ και ΙΚΑ ήταν εκεί μαζί μας να μετράνε και αυτοί τις απωλειές τους βάσει των Υ.Α.Στην πορεία είχαν και αυτοί συναδέλφους που έβγαιναν σε διαθεσιμότητα.

Αύριο θα είμαστε ΠΑΛΙ έξω από το ΚΠΑ2 Πάτρας και θα συμμετέχουμε σαν υπάλληλοι ΟΑΕΔ στην απογευματινή συναυλία που διοργανώνουν τα συνδικάτα στην Πλ.Γεωργίου στις 19.30

Φωτογραφίες από μια πορεία που ήταν ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

























3 σχόλια:

  1. Υπάρχουν συνάδελφοι που για οποιοδήποτε λόγο (λαθεμένα κατα την αποψή μου) δεν απεργούν.Για να πετύχει κάποιος αγώνας πρέπει να ματώσουμε.Δεν γίνεται να τα περιμένουμε έτοιμα.Στα διάφορα blogs εχουν γίνει καταγγελίες για άτομα που ενώ δηλώνουν μη απεργούντες κλειδώνουν τις πόρτες και δεν εργάζονται.Την κύρια ευθύνη για τέτοιες συμπεριφορές την φέρουν οι προιστάμενοι.Θα κινήσει κάποιος τη διαδικασία της ΕΔΕ για τέτοιες συμπεριφορές.Ως πότε η αλητεία θα επιβραβεύεται,ως πότε η ανηθικότητα θα επικροτείται.Ναι έχεις δικαίωμα να μην απεργήσεις. Αλλά έχεις υποχρέωση να εργαστείς κοπρίτη!Γιατί πληρώνεσαι. Εσύ είσαι ο κοπρίτης που έλεγε κάποιος πολιτικός. Που κλειδώνεσαι και περιμένεις από τους απεργούντες να έρθουν να εργαστούν. Εκτός και δεν εργάστηκες ποτέ. και ήσουν πάντα κοπρίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν συνάδελφοι που για οποιοδήποτε λόγο (λαθεμένα κατα την αποψή μου) δεν απεργούν.Για να πετύχει κάποιος αγώνας πρέπει να ματώσουμε.Δεν γίνεται να τα περιμένουμε έτοιμα.Στα διάφορα blogs εχουν γίνει καταγγελίες για άτομα που ενώ δηλώνουν μη απεργούντες κλειδώνουν τις πόρτες και δεν εργάζονται.Την κύρια ευθύνη για τέτοιες συμπεριφορές την φέρουν οι προιστάμενοι.Θα κινήσει κάποιος τη διαδικασία της ΕΔΕ για τέτοιες συμπεριφορές.Ως πότε η αλητεία θα επιβραβεύεται,ως πότε η ανηθικότητα θα επικροτείται.Ναι έχεις δικαίωμα να μην απεργήσεις. Αλλά έχεις υποχρέωση να εργαστείς κοπρίτη!Γιατί πληρώνεσαι. Εσύ είσαι ο κοπρίτης που έλεγε κάποιος πολιτικός. Που κλειδώνεσαι και περιμένεις από τους απεργούντες να έρθουν να εργαστούν. Εκτός και δεν εργάστηκες ποτέ. και ήσουν πάντα κοπρίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗ ΑΠΕΡΓΟΥΝΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.........

      Διαγραφή