Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Δελτίο τύπου - καταγγελία για την απευθείας ανάθεση στο ΚΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ του έργου ''Δράσεις επιμόρφωσης εργαζομένων και Στελεχών του ΟΑΕΔ'' με το ασύλληπτο ποσό των 679.575 €'' από την προηγούμενη Διοίκηση του Οργανισμού.

Στην καταγγελία ότι η διοίκηση του ΟΑΕΔ πληρώνει με το τεράστιο ποσό των 680 χιλ. ευρώ μια ιδιωτική εταιρία για να προωθήσει το έργο της επιμόρφωσης των υπαλλήλων του, προέβη ο Σύλλογος Εργαζομένων του Οργανισμού.
Με επίσημη ανακοίνωση, ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ-τ.ΟΕΕ-τ.ΟΕΚ τονίζει ότι το έργο δόθηκε με απευθείας ανάθεση στη συγκεκριμένη εταιρία από την προηγούμενη διοίκηση του Οργανισμού. Οι συνδικαλιστές χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη» την απόφαση να χρηματοδοτηθεί το έργο αυτό, την ώρα που οι ανάγκες επιμόρφωσης των εργαζομένων έχουν ενταχθεί ήδη στο πρόγραμμα της γενικότερης αναδιοργάνωσης του ΟΑΕΔ (reengineering).
Επίσης, ο Σύλλογος επισημαίνει ότι δίνεται ένα πολύ μεγάλο κονδύλι σε ένα έργο που πρακτικά δεν χρειάζεται και ταυτόχρονα εκατοντάδες εργαζόμενοι «βρίσκονται στο καθεστώς της διαθεσιμότητας» Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ-τ.ΟΕΕ-τ.ΟΕΚ  προτρέπει τη νέα διοίκηση του Οργανισμού, να αξιοποιήσει τα συνδικαλιστικά όργανα του ΟΑΕΔ, ώστε να συμβάλλουν εκείνα στην αναζήτηση των εκπαιδευτικών αναγκών των συναδέλφων τους. Έτσι θα εξοικονομηθούν χιλιάδες ευρώ και «θα τοποθετηθούν για δράσεις καταπολέμησης της ανεργίας», τονίζει με νόημα η Ομοσπονδία των εργαζομένων.

www.dikaiologitika.gr
ΑΕΔ δίνει 680 χιλ. ευρώ σε ιδιωτικό ΚΕΚ για επιμόρφωση των εργαζομένων του Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο Στην καταγγελία ότι η διοίκηση του ΟΑΕΔ πληρώνει με το τεράστιο ποσό των 680 χιλ. ευρώ μια ιδιωτική εταιρία για να προωθήσει το έργο της επιμόρφωσης των υπαλλήλων του, προέβη ο Σύλλογος Εργαζομένων του Οργανισμού. Με επίσημη ανακοίνωση, ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ-τ.ΟΕΕ-τ.ΟΕΚ τονίζει ότι το έργο δόθηκε με απευθείας ανάθεση στη συγκεκριμένη εταιρία από την προηγούμενη διοίκηση του Οργανισμού. Οι συνδικαλιστές χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη» την απόφαση να χρηματοδοτηθεί το έργο αυτό, την ώρα που οι ανάγκες επιμόρφωσης των εργαζομένων έχουν ενταχθεί ήδη στο πρόγραμμα της γενικότερης αναδιοργάνωσης του ΟΑΕΔ (reengineering). Επίσης, ο Σύλλογος επισημαίνει ότι δίνεται ένα πολύ μεγάλο κονδύλι σε ένα έργο που πρακτικά δεν χρειάζεται και ταυτόχρονα εκατοντάδες εργαζόμενοι «βρίσκονται στο καθεστώς της διαθεσιμότητας» Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ-τ.ΟΕΕ-τ.ΟΕΚ προτρέπει τη νέα διοίκηση του Οργανισμού, να αξιοποιήσει τα συνδικαλιστικά όργανα του ΟΑΕΔ, ώστε να συμβάλλουν εκείνα στην αναζήτηση των εκπαιδευτικών αναγκών των συναδέλφων τους. Έτσι θα εξοικονομηθούν χιλιάδες ευρώ και «θα τοποθετηθούν για δράσεις καταπολέμησης της ανεργίας», τονίζει με νόημα η Ομοσπονδία των εργαζομένων. x ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΑποχώρησαν από τα μπλόκα οι μεταλλωρύχοι... ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΠώς θα γίνουν οι 6.000 προσλήψεις στο χώρο της Υγείας μέσα στο... Share ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ > Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από γραφεία του ΟΑΕΔ και πορεία στο ΥΜΑΘ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ > ΟΑΕΔ: Ειδική βοήθεια σε απολυμένους με επίδομα 1.000 ευρώ Γνώμες > Λύνεται το πρόβλημα με τα πεντάμηνα; neanika 300x250 Support WFP Αναζήτηση ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ dik facedik twitterdik gmaildik rssdik bookmark kalaargi edX Ads by Rubicon Project ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Οι θέσεις εργασίας ανά δήμο για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ ΟΑΕΔ Τα κρίσιμα σημεία στην ηλεκτρονική αίτηση για την κοινωφελή εργασία Επεκτείνεται το voucher του ΟΑΕΔ στους 13.000 οι δικαιούχοι ΟΑΕΔ Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 32.433 θέσεις δείτε οδηγίες banner 300x250 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φορολογία το 2015 Οι αλλαγές για μισθωτούς, συνταξιούχους και επαγγελματίες Τέλος τα μετρητά, συναλλαγές μόνο με κάρτες για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής Μειώνεται απο τον ΟΠΑΠ η τιμή της στήλης στο «Πάμε Στοίχημα» «Ριζική ανακούφιση των δανειοληπτών με την νέα ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια» Όλα τα νέα του Δικαιολογητικά στο e-mail σας:

www.dikaiologitika.gr

1 σχόλιο:

  1. Ευαγγελία Λύσσαρη19 Απριλίου 2015 στις 2:54 μ.μ.

    Λες και δεν μπορούμε μόνοι μας να καταγράψουμε τις ανάγκες μας. Τα ΚΕΚ έχουν καταγράψει τις δικές τους εκπαιδευτικές ανάγκες ή έχουν αξιολογήσει την ποιότητα των εκπαιδεύσεων που κάνουν προς τους ανέργους; Γιατί εμείς καταγράφουμε καθημερινά τα αποτελέσματα και τα..."ποιοτικά" χαρακτηριστικά αυτών των εκπαιδεύσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή