Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ευχαριστίες



Η παράταξη μας προχώρησε σε αποτίμηση της εκλογικής διαδικασίας και του αποτελέσματος για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Δυτικής Ελλάδας και Πελ/σου.
Οι εκλογές διενεργήθηκαν ομαλά χωρίς σοβαρά προβλήματα, δείγμα πολιτισμού των μελών της Ένωσης.
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς ψήφισαν τα 3/4 των μελών της Ένωσης, γεγονός που αναδεικνύει την ανάγκη των συναδέλφων να μετέχουν σε ένα δυνατό σύλλογο που θα διεκδικεί για  όλους. Οι εκλογές αποτέλεσαν μία γιορτή της συλλογικότητας και της συναδελφικότητας.
Η παράταξη μας σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές διπλασίασε τη δύναμη της σε σταυρούς, τις έδρες που κατέλαβε στην Ομοσπονδία και αύξησε κατά μία έδρα τη δύναμη της στο Δ.Σ. της Ένωσης. Αποδεικνύεται  ότι η συνδικαλιστική μας δράση, η παρουσία μας στο προηγούμενο Δ.Σ  και η μαχητικότητα μας βρίσκει συμμάχους μεγάλο αριθμό συναδέλφων.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.
Ευχαριστούμε όλους τους συντρόφους παλιούς και νέους που  δώσανε έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα μέσα από το ψηφοδέλτιο της παράταξης
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που μας ψήφισαν και μας δώσανε τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Δεσμευόμαστε ότι θα αποτελέσουμε τη δύναμη που θα συσπειρώνει όλους  τους εργαζομένους στην αντιμετώπιση της εργασιακής καθημερινότητας και στη διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων.
                                                                                 Καλούς αγώνες………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου