Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Επισκέψεων συνέχεια

Ομάδα της «παράταξης πρωτοβουλία» συνεχίζοντας των κύκλο των επισκέψεων –γνωριμιών  βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 20/03/2015 σε Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ
 Ναυπλίου στη συνέχεια Άργους και τέλος Τριπόλεως.
Η υποδοχή και η φιλοξενία των συναδέλφων ήταν εξαιρετική.
Συζητήθηκαν ζητήματα συνδικαλισμού αλλά και λειτουργίας του Οργανισμού. Τα προβλήματα δηλαδή της εργασιακής μας καθημερινότητας που μας απασχολούν όλους. Εκτέθηκαν οι απόψεις των μελών της πρωτοβουλίας σε επιμέρους ομάδες συζητήσεων με ομολογουμένως ενδιαφέρουσες απόψεις και «κόντρες» που υπήρξαν. Με τον ενθουσιασμό και το πάθος που διακρίνει τα μέλη της ομάδας της πρωτοβουλίας. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο συνδικαλισμός στον ΟΑΕΔ ζωντανεύει. Παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, η αντίθεση η σύγκρουση η συζήτηση η επαφή οι διαφορετικές γνώμες φέρνουν το νέο, καθορίζουν νομοτελειακά την εξέλιξη. Γιατί εμείς δεν επιζητούμε την ανάθεση δεν θέλουμε  απλά την ψήφο σας αλλά θέλουμε κάτι σημαντικότερο την συμμετοχή σας. Για να δημιουργήσουμε έναν Οργανισμό που να έχει τον σεβασμό που δικαιούται.
     Όλοι στις εκλογές .Όλοι για την ανατροπή. Όλοι μαζί μπορούμε.
ΥΓ.1. Αισιοδοξούμε για την νίκη την 28/03/2015

      2. Ζητούμε συγνώμη από τις υπηρεσίες της Λακωνίας που δεν θα προλάβουμε να τις επισκεφτούμε  . Υποσχόμαστε όμως ότι θα είναι η πρώτη επίσκεψη που θα κάνουμε σαν προεδρείο. 
     3. Σύντομα θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ, ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας που ήρθατε στις υπηρεσίες.
    Τώρα που σας γνωρίσαμε μην μας ξεχάσετε και μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή