Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Επισκέψεων συνέχεια

Σήμερα σειρά είχαν τα ΚΠΑ2 Λουτρακίου, Κορίνθου, Κιάτου και Αιγίου.
Η υποδοχή ήταν για ακόμη μια φορά θερμή, πιστοποιώντας την εμφανή αλλαγή κλίματος που υπάρχει πια στις υπηρεσίες.
Οι συνάδελφοι είχαν διάθεση να συζητήσουν για πολλά και διαφορετικά θέματα, πράγμα που φανερώνει και την ανεπάρκεια αυτού του ΔΣ να παρεβρεθεί στις υπηρεσίες κοντά στους συναδέλφους και να τους ακούσει στους εργασιακούς τους χώρους. Επαναλαμβανόμενες προτάσεις μας στο ΔΣ για κατα τόπους επισκέψεις στις υπηρεσίες, έπεφταν με ευθύνη της πλειοψηφίας στο κενό.
Αν αλλάξουν οι συσχετισμοί στο νέο ΔΣ, είναι στην πρόθεση μας να μην αφήσουμε καμία υπηρεσία την οποία να μην επισκεπτόμαστε και κυρίως να αισθάνονται οι συνάδελφοι ότι αυτοί που τους εκπροσωπούν είναι κοντά τους ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ και όχι από μεμονωμένη προσωπική φιλοδοξία.
Οι γενικότερες αλλαγές που συντελούνται από πλευράς προσώπων, επιτέλους δίνουν την ευκαιρία στους συναδέλφους να αναπνέυσουν. Επιτέλους σπάει αυτό το κλίμα τρομοκρατίας και φόβου που είχε δημιουργηθεί και ο καθένας εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του.
Ευχόμαστε όλα αυτά να είναι και προάγγελος αλλαγής πλεύσης της πορείας που έχει τραβήξει ο σύλλογος μας και να χαράξουμε μια νέα πορεία, φέρνοντας τον σύλλογο στην θέση που του αρμόζει.

2 σχόλια:

  1. Η σημερινή γενική συνέλευση αποτελεί καμπή. Το κλίμα αλλάζει,.ήρθε επιτέλους η ώρα να λειτουργεί ο σύλλογος όπως είναι ορθό, συλλογικά και για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σημερινή γενική συνέλευση αποτελεί καμπή. Το κλίμα αλλάζει,.ήρθε επιτέλους η ώρα να λειτουργεί ο σύλλογος όπως είναι ορθό, συλλογικά και για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή