Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση



Δεν μπορούμε παρά να καυτηριάσουμε την σωρεία προανακρίσεων που διενεργούνται  ακόμα και για ασήμαντα θέματα. Πολλά από αυτά θα μπορούσαν να επιλυθούν μέσα στην καθημερινή εργασιακή πρακτική και όχι να παραμπέμπονται για εξέταση. Σε πολλές των περιπτώσεων, δεν διενεργούνται καν , αφού μεσολαβεί υπόσχεση για την μη διενέργεια. Αν μην τι άλλο όλα τα παραπάνω  αποδεικνύουν μια πρακτική, που οδηγεί στον εκφοβισμό των υπαλλήλων. Οι πρακτικές αυτές συναντώνται κυρίως το τελευταίο  έτος.
Η χρήση τέτοιων μέσων ως ένα όπλο εκφοβισμού και τρομοκράτησης αλλά και ως πεδίο εκδούλευσης, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Είναι μια πρακτική εξόφθαλμα αντισυναδελφική.
Επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε την σπουδή την οποία δείχνουν ορισμένοι προιστάμενοι υπηρεσιών της περιφέρειας μας, για συλλογή ψήφων στο όνομα του προέδρου. Είναι άλλο η ευγενής άμιλλα του ανταγωνισμού και άλλο η χρησιμοποίηση της θέσης που κατέχουν για την αλίευση ψήφων. Καλό θα είναι να μην κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που παρέχει η θέση τους, γιατί οι συνάδελφοι εκνευρίζονται.

3 σχόλια:

  1. Βουίζει ο τόπος από τις παρεμβάσεις, τις πιέσεις, τα τηλέφωνα με την συνεργασία των προισταμένων. Εσεις στην πρωτοβουλία παρεμβείτε. Αυτές δεν είναι εκλογές.Και οι συνέδελφοι, στείλτε επιτέλους τον καθένα εκεί που πρέπει.Ακόμα και συνάδελφος του τ. ΟΕΚ έχει γράψει επώνυμα στο blog του .Σκεφτείτε μόνο το εξής: γιατί κάποιοι σκίζονται γιατί τόση τρεμούλα για τον πρώην πρόεδρο.Μήπως έχουν ίδιον ώφελος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε,-ισσα, έγινε παρέμβαση σήμερα το μεσημέρι για το θέμα των πιέσεων και παρεμβάσεων στον πρόεδρο και περιφερειακό διευθυντή.
      Αλλά όσες παρεμβάσεις και αν κάνουμε, αν οι συνάδελφοι δεν αποδοκιμάσουν με την ψήφο τους, αυτές οι καταστάσεις θα διαιωνίζονται.

      Διαγραφή
  2. Οσο ψηλότερα φτάνει κάποιος ,τόσο μεγαλύτερο γδούπο κάνει όταν πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή